[Prijsvraag] Goosebumps

Columbia Pictures' "Goosebumps," starring Jack Black.

Het enige lichtpuntje in het leven van de pas verhuisde tiener Zach Cooper (Dylan Minnette)  is zijn mooie buurmeisje Hannah (Odeya Rush). Maar Hannah heeft een mysterieuze vader, die R.L. Stine (Jack Black) blijkt te zijn, de schrijver van de Goosebumps (Kippenvel) boekenreeks. Er is een reden te waarom R. L. Stine zo geheimzinnig doet… de monsters uit zijn beroemde boeken zijn echt. Stine beschermt zijn lezers door de monsters op te sluiten in zijn boeken. Als Zach de monsters per ongeluk vrij laat uit de manuscripten en ze het dorp bedreigen, is het aan Stine, Zach en Hannah om ze te vangen en weer op sluiten in de boeken waar ze thuis horen.

De spannende film GOOSEBUMPS is gebaseerd op de populaire boekenreeks die in Nederland vertaald is als Kippenvel. Wereldwijd zijn er al meer dan 400 miljoen boeken verkocht van de Goosebumpsreeks. De boeken zijn in 32 talen vertaald sinds de eerste uitgave in 1992.

Wij van Geek Magazine.nl mogen ontzettend coole Bobble-head én squish-kabouter weggeven!

Natuurlijk dien je daar wel wat voor te doen. Wil je in aanmerking komen voor deze prijzen, beantwoord dan de volgende vraag:

Welke film met Robin Williams toverde een bordspel ook diverse beesten uit een andere dimensie naar die van ons, hoe heet die film?

Print Print

Stuur je antwoord en gegevens op naar info@geekmagazine.nl en maak kans op deze leuke prijzen

GOOSEBUMPS draait vanaf 11 februari in de bioscoop, ook in 3D.

www.goosebumpsfilm.nl