[Prijsvraag] THE MAGNIFICENT SEVEN

image003 image004

THE MAGNIFICENT SEVEN is de nieuwe film van regisseur Antoine Fuqua (The Equalizer, Training Day) met in de hoofdrollen Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Byung-Hun Lee en Peter Sargaard.

Het stadje Rose Creek wordt met harde hand bestuurd door meedogenloze industrieel Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard). De wanhopige inwoners huren outlaws, bounty hunters, gokkers en huurlingen in, zeven strijdlustige mannen om hen te beschermen: Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Farraday (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D’Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) en Red Harvest (Martin Sensmeier). Deze magnificent seven bereiden zich voor op de gewelddadige confrontatie waarbij er meer dan alleen maar geld op het spel staat.

Wij van Geek Magazine.nl mogen ontzettend coole Magnificent Seven t-shirts weggeven! Maar sommige van jullie maken zelfs kans op een Django Unchained of The Equalizer DVD…

Natuurlijk dien je daar wel wat voor te doen. Wil je in aanmerking komen voor deze prijzen, beantwoord dan de volgende vraag:

Denzel Washington heeft twee oscars gewonnen, voor welke film was dat zijn eerste?

Stuur je antwoord en gegevens op naar info@geekmagazine.nl en maak kans op deze leuke prijzen…

THE MAGNIFICENT 7 draait vanaf 22 september in de bioscoop, ook in IMAX.

www.magnificentsevenfilm.nl

www.facebook.com/Mag7NL

#Mag7