[Prijsvraag] win een JACK REACHER: NEVER GO BACK – powerbank voor je telefoon!

image001

JACK REACHER: NEVER GO BACK is de nieuwe actie-thriller met Tom Cruise (Mission Impossible franchise, Edge of Tomorrow) van regisseur Edward Zwick (The Last Samurai, Blood Diamond). De nieuwe film is het vervolg op JACK REACHER uit 2012 en is gebaseerd op het 18e boek uit de populaire Jack Reacher boekenreeks van schrijver Lee Child getiteld Never Go Back.

 Verder met o.a. Cobie Smulders (How I Met Your Mother, Avengers: Age of Ultron), Danika Yarosh (Heroes Unborn), Austin Hebert (Bonnie and Clyde), Patrick Heusinger (Quantum Break), Aldis Hodge (Straight Outta Compton) en Holt McCallany (Blue Bloods).

Scenario door Richard Wenk (The Expendables 2, The Equalizer), Marshall Herskovitz (Love and Others Drugs, The Last Samurai) en Edward Zwick. Geproduceerd door Tom Cruise, Don Granger (Jack Reacher), David Ellison en Dana Goldberg van Skydance Media (Mission: Impossible – Rogue Nation), Christopher McQuarrie (Mission: Impossible – Rogue Nation).

Wij van Geek Magazine.nl mogen ontzettend handige Jack Reacher powerbank weggeven! 

jr2-power-bank

Natuurlijk dien je daar wel wat voor te doen. Wil je in aanmerking komen voor deze prijzen, beantwoord dan de volgende vraag:

Wie is Jim Grant?

Stuur je antwoord en gegevens op naar info@geekmagazine.nl en maak kans op deze leuke prijzen…

JACK REACHER: NEVER GO BACK draait vanaf 20 oktober a.s. in de bioscoop.

 

www.jackreacherfilm.nl

www.facebook.com/JackReacherNL

#JackReacher2