[Nieuws] Send me to heaven app voor Android

De beste ideeën zijn vaak het simpelst, althans dat is toch normaal het geval. Toch is de Android app ‘Send me to heaven’ een simpel concept, het meet namelijk hoe hoog jij je smartphone in de lucht gooit. Een game met een instrument, je telefoon, ten waarde van minimaal 400,- euro en als je verliest dan gaat het stuk. Simpel, doeltreffend en dus het beste soort in gaming.

S.M.T.H. is een sport game, de speler gooit zijn telefoon zo hoog mogelijk in de lucht. Hoe hoger, hoe beter. Je smartphone registreert de hoogtes en plaats deze op een scorebord die je weer deelt met andere tegenstanders. Diverse top 10’s zijn aanwezig, top 10 van je vrienden, van de dag en de gehele wereld. En als je vergeet te vangen dan is het letterlijk game over, totdat je een nieuwe telefoon hebt.

De app is alleen te verkrijgen op Google Play. Apple heeft het geweigerd….

Hou je van uitdagingen, je tweede naam is ‘danger’ en ben je competitief ingesteld dan is dit de game voor jou. Eeuwige roem mag natuurlijk wel een telefoon of twee kosten. Ben je geïntrigeerd, kijk dan het onderstaand filmpje.

‘FORE’ (golf term)

20130807-235615.jpg