Monuments Men, bejaarde versie van Ocean’s 11?

monuments-men-murray

George Clooney moet weer een team samenstellen. Deze keer ziet het er indrukwekkender uit dan Ocean’s 11 team, het gegeven dat Bill Murray alleen in je club zit sta je met 1-0 voor. Ook de prijs waar de jongens voor gaan strijden is kostbaarder dan alle drie de Oceans’ films bij elkaar opgeteld.

Clooney, Murray, Matt Damon (hij weer?), John Goodman en Cate Blanchett zijn een groep die tijdens het einde van de tweede wereld oorlog alle kostbare kunstschatten moeten beschermen en veiligstellen van de nazi’s. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en George is degene die de film ook regisseert.

Zou dit dan eigenlijk de nieuwe Indiana Jones film moeten zijn? Harrison Ford die te oud is om graven te plunderen en daarvoor een team samenstelt?