september 03

Tags

Must see tv-serie: Almost Human

20130831-165853.jpg

Je kan deze serie het best omschrijven als Blade Runner vs RoboCop. Deze actie volle politie serie speelt zich af 35 jaar in de toekomst. De politie agenten zijn dan verplicht om samen te werken met een partner die niet van vlees en bloed is, maar een hoog geëvolueerde mensachtige Android.
Karl Urban speelt zo een agent, genaamd Jon Kennex, die net na 17 maanden uit coma is ontwaakt. John Kennex heeft net één van de meest gruwelijkste aanslagen op een politie bureau overleefd, maar mist nu wel zijn been en zijn menselijke partner die de aanslag niet heeft overleefd.
Nu moet Kennex gaan samenwerken met een Android waar hij passievolle hekel aan heeft, en zijn aversie wordt er niet beter op als hij gedwongen wordt om er mee samen te werken.
Uiteindelijk wordt hij opgescheept met een ouder Android model genaamd Dorian die de optie heeft om gevoelens te tonen. Samen gaan ze de strijd aan tegen futuristische criminelen en tegelijkertijd proberen ze de aanslag op het bureau te ontrafelen.
Naast dat Karl Urban mee speelt is ook J.J. Abrams de producer van de serie dus alleen al het noemen van deze namen is deze serie al een ‘must see’. Vanaf 4 november is Almost Human wekelijks te zien op de Amerikaanse zender FOX.

Geloof je ons niet? Kijk dan maar naar de volgende beelden…