Het Regent Gehaktballen…ehm Pannenkoeken…

banner

Ter promotie van de familiefilm HET REGENT GEHAKTBALLEN 2 wordt er op zaterdagmiddag 11 januari a.s. vanaf 14:30 uur een poging gedaan de Guinness World Record titel ‘hoogste stapel pannenkoeken’ te verbreken in het Van Der Valk Exclusief Hotel Den Haag-Nootdorp. Een officieel jurylid van Guinness World Records komt die dag vanuit Londen over om het record waar te nemen en te bevestigen.
Sandra Ysbrandy, de bekende TV-Kok van het populaire RTL4-programma
Carlo & Irene Life 4 You en bekend van haar Vintage Cooking, werkte mee
als stemacteur aan HET REGENT GEHAKTBALLEN 2 en zal samen met haar
drie zoons bij het evenement aanwezig zijn.

In de vrolijke 3D familiefilm HET REGENT GEHAKTBALLEN 2 gaan uitvinder Flint en zijn vrienden op een heerlijk gevaarlijke missie op een eiland met wilde voedseldieren. Op 1 februari a.s. komt deze avonturenfilm, waarin verrukkelijke en fantasievolle hapjes een belangrijke rol spelen, uit in de bioscoop. Dat moet gevierd worden met het meest feestelijke gerecht voor kinderen: PANNENKOEKEN!

uitnodiging

Professionele koks van het pannenkoekenrestaurant Howdy’s zullen zoveel mogelijk pannenkoeken bakken om zo de hoogste stapel pannenkoeken ter wereld te maken. Het record staat momenteel op 82 cm hoog. Na de uitslag zullen de pannenkoeken geserveerd worden aan alle aanwezige kinderen, die deze mogen versieren en opeten.
Alle gasten kunnen bovendien op de foto met de personages uit de film:
Barry de aarbei en Steve de aap!

Voor meer informatie en of reserveringen kun je terecht op deze link.

Locatie: 
Van Der Valk Exclusief Hotel Den Haag – Nootdorp
Gildeweg 1
2632 BD Nootdorp

Parkeermogelijkheden bij Van Der Valk hotel Den Haag-Nootdorp