Ghostbusters Neutrino Wand unboxing…

20140116-223449.jpg

Het is ongelooflijk maar waar, “We’ve got One!”. Sinds de aankondiging op Comic Con van afgelopen jaar keken we uit naar december 2013. December 2013 zou namelijk het nieuwste item van Matty’s Ghostbuster lijn uitkomen: de Neutrino Wand. Als Ghostbuster fan sinds 1984(!), geloofde ik mijn ogen niet dat dit ooit te koop zou zijn. Stilletjes hadden wij dat al gehoopt na het uitkomen van de Ghosttrap. Die zouden wij natuurlijk ook nog in onze bezit willen hebben maar Matty Collector is gestopt met de productie en ze zijn daarom alleen te koop via eBay. Dan betaal je de hoofdprijs…

Om dit te voorkomen checkten we alle nieuwtjes van Matty en kwamen we praktisch dagelijks op de site. Ineens was het nieuws daar: 15 december zou de verkoop starten maar, altijd weer die ‘maar’, maar Matty kon ze niet naar alle landen vervoeren en Nederland zat daar tussen. Balen natuurlijk maar we lieten het er niet bij zitten, dit is onze kinder droom en we doen er alles voor om het naar Nederland te krijgen. Gelukkig hebben we een vriend in Amerika wonen waar we de Neutrino Wand naar toe konden sturen en via hem naar Nederland.

En daar was ie dan, via een sms kreeg ik het nieuws dat er een pakket was afgeleverd en nog geen half uur later stond datzelfde pakket op tafel…wat er hierna gebeurde zie je in het volgende filmpje:

Credits go to: Zitronix en Tini!