Beste Reclames van de Superbowl…

Elk jaar trappen de reclame makers er weer in, zendtijd kopen in de pauze van de Superbowl finale. Dat stukje televisie moment is het duurste tijdsbestek ooit. Nu ook weer zijn er reclame makers die hun beste creatie willen laten zien.
We hebben de beste reclames geselecteerd maar we moeten jullie waarschuwen, het is niet veel dit jaar. De wedstrijd was eentonig maar de reclames waren standaard en voorspelbaar. De duidelijke winnaars waren de filmtrailers van Captain America en Spider-Man.

Als we toch ééntje moeten kiezen dan is het wel de ‘Radioshack’ reclame die met kop en schouders bovenuit steeg. Maar dat was meer vanwege de bekende gezichten als Cliff van Cheers, Hulk Hogan, die Mexicaanse acteur die in Chips speelde, ALF, Chuckie en vele andere jaren ’80 helden.

Welke vinden jullie de beste?