Hoogtevrees gekregen na het zien van dit filmpje…

In dit filmpje is te zien hoe twee Russische ninja’s, Vadim Makhorov en Vitaliy Raskalov de twee na hoogste gebouw in de wereld aan het beklimmen zijn. De Shanghai Tower is in aanbouw en de planning is om het af te hebben later van dit haar. De toren is 632(!) meter hoog en heeft 121 verdiepingen.
Je zou zeggen dat ze parachutes dragen, maar nee, dit had meer als doel om de top te bereiken dan te gaan basejumpen…

De uitzicht is wonderschoon, maar wat die gasten durven is echt ongelofelijk. Wij vragen ons dan weer af, hoe lang blijf je dan boven met z’n tweetjes en heb je nog wel zin om weer naar beneden te klimmen. Het lijkt zoveel werk voor die tien minuten dat je daar staat te genieten. Gelukkig bestaat de GoPro camera’s om dit voor ons op te nemen…

Veel plezier en wij waarschuwen jullie voor de hoogte!