Batmobiel te koop voor maar 1.000.000,- dollar…

20140304-231904.jpg

U kunt de straten van uw eigen stad door-cruisen in een compleet legale versie van Batman’s tumbler. Dat is eigenlijk alleen mogelijk als je een miljoen dollar te spenderen hebt. Dat is de gangbare prijs voor deze op maat gemaakte auto die alle toeters en bellen heeft.
Dit concept voertuig beschikt over een LS1 motor met een op maat gemaakte frame, chassis en aandrijving.
Het heeft een automatische transmissie, tweevoudig achterzijde met vier 44 “super swamper banden met aangepaste velgen! Het heeft op maat gesneden ramen, twee zitplaatsen, 5 camera’s helpen de bestuurder tijdens het rijden, stereo met blue tooth, CD / DVD, Ipod integratie voor al uw entertainment behoeften.
Het voertuig beschikt ook over GPS Navigatie zowel wereldwijd als een custom interieur. Het is een gelimiteerde oplage van maar 5 stuks wereldwijd!

Heb je een miljoen dollar over? Klik dan hier…

20140304-232509.jpg