Webserie ‘Bad Days’ komt met samenvatting van alle seizoenen Breaking Bad…

20140614-235808-86288785.jpg

Ons Nederlands trots Junaid Chrundrigar heeft een zeer succesvolle animatie serie op YouTube, genaamd Bad Days… De naam zegt het eigenlijk al…het gaat over slechte dagen en voornamelijk de welbekende superhelden van Marvel en DC.
Wat het ook uniek maakt is dat Stan ‘The Man’ Lee himself elke keer een gastrolletje heeft, zoals hij ook altijd voorkomt in iedere Marvel film… Daar mag Junaid erg trots op zijn en dat is ie, geloof ons maar!

Deze keer behandelt hij eventjes vijf seizoenen Breaking Bad… Hij behandelt bijna elk seizoen in details… Vooral wat er op de achtergrond gebeurt is hilarisch…let op de schildpad, meer zeggen we niet…

Onnodig om te zeggen dat het filmpje  veel spoilers bevat…serieus, heel veel spoiler!