Tim Burton’s Batman had een Documentaire nodig om gemaakt te worden…

20140624-072317-26597132.jpg

Er kan veel gebeuren in 25 jaar. Toen Warner Bros Tim Burton’s naar voren schoof om een Batman film te maken, veranderde het de superhero films voor altijd… Op de dag van vandaag kwam deze klassieker uit in 1989…

Maar totdat het zover was moesten er wel veel mensen worden overtuigd dat er een goede reden is om een ​​Batman film te maken. Het kostte Warner Bros echt heel veel moeite om de mensen te overtuigen dat een serieuze versie van Batman een goed idee is in plaats van verder gaan op de Adam West toer…

Een middel dat werd gebruikt om deze nieuwe Batman aan de man te brengen is het maken van een 20 minuten durende documentaire… De documentaire toont de geschiedenis van The Dark Knight en vertelt met veel details de gedachte goed achter deze toekomstige film… Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van deze film hebben ze deze doc op YouTube gezet zodat jullie het kunnen bekijken…