ter ere van de maanlanding: Waarom de landing echt gebeurt is…

onthemoon

 

Ooit hebben we wel eens getwijfeld of ze nu daadwerkelijk naar de maan zijn geweest of niet…Maar eerlijkheidshalve was het maar heel even dat we twijfelden…er zijn velen onder ons die nog steeds denken dat het niet echt gebeurt is en 22 miljoen Amerikanen denken dat regisseur Stanley Kubrick het allemaal in elkaar heeft geflanst…

Mocht je nog twijfelen dan stellen wij jullie voor om dit filmpje te bekijken…Deze baas legt heel duidelijk en overtuigend uit waarom de maanlanding daadwerkelijk heeft plaats gevonden. De reden is heel makkelijk: we hadden de technologie nog niet om zo een groot project te faken…nu wel, maar toen niet…

Simpel toch? Nog steeds twijfel, klik dan snel op het filmpje…

Daarnaast hebben de heren Amstrong en Aldrin ook nog wat spulletjes achtergelaten