Neill Blomkamp’s Chappie heeft een trailer…

Chappie_612x380

De eerste trailer van Neill Blomkamp’s futuristische sci-fi actie-avonturenfilm Chappie is vrijgegeven… Wij waren al fan van zijn eerdere films als District 9 en Elysium en deze trailer ziet er absoluut weer geweldig uit…

Chappie vertelt het verhaal van een experimentele robot voorzien van kunstmatige intelligentie die wordt gestolen door twee lokale gangsters die hem willen gebruiken voor hun eigen doeleinden…

Sharlto Copley voorziet Chappie van een stem en hij deed ook de motion capture werk voor het karakter… De gansters worden vertolkt door Ninja en Yolandi Visser, die waarschijnlijk beter bekend staan als de Zuid-Afrikaanse band ‘Die Antwoord’. De rest van de cast bestaat uit Hugh Jackman, Dev Patel en Sigourney Weaver.

De film komt uit rond 6 maart 2015.