FACEBOOK actie: Win kaarten voor de speciale voorvertoning van de ultieme Geek-film ´DOPE´

DOPE

It’s hard out here for a geek. Malcolm (Shameik Moore) groeit op in The Bottoms, een van de meest ruige buurten van Los Angeles, Californië. Hij houdt van hip-hop uit de jaren negentig, speelt in een punk-rock band en droomt ervan om naar Harvard te gaan. Zijn leven komt op z’n kop te staan wanneer hij samen met zijn twee beste vrienden Diggy (Kiersey Clemons) en Jib (Tony Revolori) naar het verjaardagsfeest gaat van Dom (A$ap Rocky), een drugsdealer uit de buurt. De politie valt het feest binnen en het nerdy trio komt in een bizarre situatie terecht wanneer Dom stiekem drugs verbergt in Malcolms rugzak.

Verder met o.a. Quincy Brown, Chanel Iman, Zoë Kravitz en Forest Whitaker.

DOPE is geschreven en geregisseerd door Rick Famuyiwa. Pharrell Williams, Michael Y. Chow, Rick Famuyiwa en David Lonner zijn uitvoerend producent.

Een geeky film geschreven en geproduceerd door Pharrell Williams? Wie wilt die nou niet zien? Nu mogen wij van Geek Magazine kaarten weggeven voor de speciale voor vertoning op dinsdag 4 augustus in Amsterdam om 19:30 uur dus wacht niet te snel en mail je gegevens door… 

Je kunt dus kans maken om als eerste van Nederland de film te zien, het enige wat je hoeft te doen een mail te sturen naar: info@geekmagazine.nl

dope2

DOPE draait vanaf 6 augustus in de bioscoop.

www.dopefilm.nl