Toffe fan-film over de nieuwe Spider-Man, Miles Morales…

CTzXCraWcAAEdof

Voor degene die het nog niet wisten: Spider-Man is dood en er is een nieuwe Spider-Man opgestaan…althans dit geldt voor de Marvel Ultimate Universum…

Dit is een alternatieve tijdlijn binnen de Marvel comics waar Peter Parker uiteindelijk de dood vindt en waar Miles Morales zijn scepter overneemt. Wat opvalt is dat Miles een Afro-Amerikaanse tiener is met Spaans bloed… Ook hij is gebeten door een radioactieve spin, net 11 maanden voor Parkers dood…

Nu dat Tom Holland de nieuwe Peter Parker is in de opkomende Marvel films, lijkt een Miles Morales Spider-Man film verder weg dan ooit…Maar gelukkig is daar Bard Tales Productions die niet kon wachten totdat Disney eindelijk verder kijkt dan Parker…

De film ziet er echt goed uit en als er meerdere van dit soort films op het net komen dan kunnen ze bij Disney er niet om heen om een Miles versie van Spider-Man te maken…

Voorlopig doen we het met deze film, die echt wel goed in elkaar gezet is!

Miles-Morales