[Prijsvraag] Win bioscoopkaarten voor ‘ Steve Jobs’

2462_TPT_00020R_CROP

De film is een intiem portret van genie Steve Jobs, CEO en oprichter van Apple, gespeeld door Michael Fassbender. STEVE JOBS neemt ons mee achter de schermen van de digitale revolutie met een lancering van drie iconische producten, eindigend met de onthulling van de iMac in 1998. Kate Winslet vertolkt de rol van Joanna Hoffman, zijn toenmalige hoofd marketing. Steve Wozniak, de mede-oprichter van Apple wordt gespeeld door Seth Rogen en Jeff Daniels is te zien als voormalig Apple CEO John Sculley.

STEVE JOBS is geregisseerd door Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire) en het scenario, gebaseerd op de biografie en bestseller van Walter Isaacson, is geschreven door Aaron Sorkin (The Social Network, A Few Good Men, The West Wing)

Wij van Geek Magazine mogen van Universal Pictures bioscoopkaartjes weggeven voor deze inspirerende film…

Natuurlijk dien je daar wel wat voor te doen. Wil je in aanmerking komen voor deze prijzen, beantwoord dan de volgende vraag:

Wat is Steve Jobs zijn tweede naam?

Stuur je antwoord en gegevens op naar info@geekmagazine.nl 

SJB_Netherlands

Vanaf 3 december in de bioscoop.

 

www.stevejobsdefilm.nl