Wat als Batman er niet meer is…

20130917-205231.jpg

Wat als Batman stopt met het vechten tegen de misdaad, of nog erger hij is overleden? Dan staan er al verschillende opvolgers klaar: de Robin’s. Ja, de mannetjes in het rode pakje worden ook ouder en nemen een andere persona aan zodra ze Robin’s uniform niet meer aan kunnen. Zo heb je Nightwing en de Red Hood die de mantel kunnen overnemen.
En dat is nu juist het probleem, wie van die twee gaat het worden. Nightwing is eigenlijk de juiste keuze, alleen zal hij op dezelfde wijze de misdaad bestrijden als Batman. Red Hood daarentegen heeft een paar klappen op zijn hoofd gekregen en daardoor is er een steekje los bij hem, zijn hart zit wel op de juiste plaats, hij is alleen iets doeltreffender…

Deze fan film gaat eigenlijk verder waar The Dark Knight Rises eindigde. Dit is een Kickstarter project met als doel een volwaardige web serie op poten te zetten met Red Hood en Nightwing als hoofdpersonages. Ze hebben $30.000,- nodig om dit te verwezenlijken. In ieder geval hebben de makers wel een mooie demo in elkaar gezet.

Op deze site kan je eventueel ze steunen: Dark Knight Legacy

Maar eerst het filmpje.

Wil de echte Batman nu opstaan alstublieft..