Bill Murray’s crasht een feestje…zou hij weten wanneer mijn verjaardag is?

5032b04c8e809

 

Hieronder is te zien hoe Bill Murray een vrijgezellenfeest in Charleston binnen wandelt… Omdat hij waarschijnlijk wordt gezien als een wat oudere man begon hij gelijk met het uitdelen van wat advies aan iedereen behalve de bruidegom. Hier onder is een verslag van het memorabele moment:

Tijdens Memorial Day weekend, kwamen 20 van mijn vrienden van Boston College bij elkaar in Charleston. We kwamen bij elkaar om onze vriend EJ’s vrijgezellenfeest te vieren. Op een gegeven moment, tijdens het diner in een steakhouse, ging één van de vrienden naar de wc en ziet Bill Murray zitten. Hij was met een aantal andere mensen en droeg een vissersboot vest. We spraken met de ober om te zien of we hem wat te drinken konden sturen, maar de ober ging daar niet op in. Een van mijn vrienden ging vervolgens naar beneden en vroeg of  Bill Murray of hij een paar woorden voor EJ wilde zeggen. Het antwoord was helaas “Nee, dank u.”

Twee minuten later, liep Bill ‘fucking’ Murray de kamer in en geeft deze toespraak…

Zijn beste advies is tevens ééntje om in te lijsten: “You know how they say funerals aren’t for the dead but for the living? …”