Vogels worden slimmer…zouden vogels de wereld willen overnemen?

hitchcockTheBirds12

 

Zoals jullie allemaal al wisten zijn de dino’s geëvolueerd naar onze vogels…Ze hebben dezelfde bouw en bewegen zich op land op dezelfde manier voort. Dus eigenlijk hebben de vogels ooit de wereld geregeerd als dinosaurussen en wij hebben geheime voorbereidingen gevonden die bewijzen dat ze de Aarde weer terug willen veroveren.

We hebben unieke beelden van zwaluwtjes die zichzelf hebben aangeleerd hoe ze in en uit een parkeergarage kunnen komen. In deze garage bevinden zich hun nestjes en door middel van het triggeren van de detectoren kunnen ze de door de automatische deuren vliegen. En dat is natuurlijk het begin van het einde, als deze vogels ook nog eens deuren kunnen openen…voor je het weet hebben ze naast het luchtruim ook je huis veroverd!

Ze zijn zelfs zo bijdehand dat ze hun nestjes veilig beschermen tegen de elementen in onze garages die ook nog een stabiele temperatuur bieden…