[Prijsvraag] Mooie prijzen te winnen met de film Annie…

poster horizontaal 17 december

In deze moderne versie van de geliefde musical klassieker ANNIE speelt Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild) het vrolijke en stoere meisje Annie. Haar ouders lieten haar achter toen ze een baby was met de belofte haar ooit weer op te halen. In de tussentijd heeft ze een zwaar bestaan bij haar gemene pleegmoeder Miss Hannigan (Cameron Diaz). Alles verandert wanneer de rijke politicus Will Stacks (Jamie Foxx) – op aanraden van zijn briljante assistente Grace (Rose Byrne) en zijn campagne-adviseur Guy (Bobby Cannavale) – Annie onder zijn hoede neemt. Stacks hoopt hierdoor stemmen te winnen en verkozen te worden tot burgemeester van New York. Hij ziet zichzelf als Annie’s reddende engel. Of is het tegenovergestelde het geval en redt Annie de serieuze politicus met haar ontwapenende karakter en positieve kijk op het leven?

Geregisseerd door Will Gluck en geproduceerd door James Lassiter, Will Smith, Jada Pinkett Smith, Shawn ‘Jay Z’ Carter, Laurence ‘Jay’ Brown, en Tyran ‘Ty Ty’ Smith. Het scenario is geschreven door Will Gluck en Aline Brosh McKenna, gebaseerd op de musical ‘Annie,’ het boek van Thomas Meehan, muziek van Charles Strouse, tekst van Martin Charnin, ‘Little Orphan Annie’, © en ®Tribune Media Services, Inc.

Wij van Geek Magazine mogen van Universal Pictures ontzettend toffe en handige ‘Annie’ notitie boekjes en sleutelhangers weggeven…

Natuurlijk dien je daar wel wat voor te doen. Wil je in aanmerking komen voor deze prijzen, beantwoord dan de volgende vraag:

Wie speelde Annie in de originele film uit 1982?

Stuur je antwoord en gegevens op naar info@geekmagazine.nl en maak kans op deze leuke prijzen.

ANNIE draait vanaf 17 december a.s. in de bioscoop. In de originele en Nederlands gesproken versie.

www.anniedefilm.nl

www.facebook.com/AnnieFilmNL