De dood van Jar Jar Binks komt voor in Star Wars VII…althans volgens JJ Abrams…

1430866314630

Wij hebben altijd al heel veel vertrouwen gehad in regisseur JJ Abrams… ZIjn series waren fantastisch en zijn films zijn stuk voor stuk blockbusters…

Zijn grote held is natuurlijk Steven Spielberg en dankzij Spielberg kon hij aan de slag met Star Wars: The Force Awakens… Tot op heden geeft JJ Abrams alles waar wij fans om vragen, coole actie scenes, oude bekenden als Luke en Han terug en de typisch Star Wars sfeer terug brengen naar zijn originele staat…

Maar hij gaat zelfs nog verder dan dat… JJ hintte in een interview met Vanity Fair dat er ergens in Star Wars deel VII te zien is wat er met de Gungan Jar Jar Binks is afgelopen… Alle fans zijn het er over eens dat het in ieder geval heel erg pijnlijk geweest moest zijn…

Tijdens het editten van de film dacht hij er aan om in de Tatooinese woestijn de botten van Jar Jar te laten zien…Waarschijnlijk is het maar één seconde zichtbaar, maar één ding is zeker er zal een Jar Jar Binks easter egg verborgen zitten… En JJ Abrams was serieus over dit onderwerp, volgens hem zal het maar een paar mensen opmerken…

Maar wij gokken er op dat als hij echt een Jar Jar easter egg in de film heeft gestopt dat er meer dan een paar mensen het zal gaan opvallen…