Rennen alsof je leven ervan afhangt met Maze Runner!

MazeRunnergroup

Stel je voor – je wordt wakker, je weet niet wie je bent, waar je bent en waarom je door een stel vaag geklede jongens uit een liftschacht wordt getrokken. Je komt dan terecht in een groene vallei omringd door torenhoge muren en vier grote poorten, waarna ze je waarschuwen niet door de poorten heen te gaan. Alsof alles niet verwarrend genoeg was.

En dat is nu juist het leuke van Maze Runner. Van moment tot moment blijf je je afvragen wat er nu precies aan de hand is. Terwijl iedereen het de hele tijd heeft over het mysterieuze doolhof, weet je gewoon niet wat je kan verwachten. En net wanneer je denkt dat je het snapt, gebeurt er weer iets waardoor je hersenen weer beginnen te jeuken en je je hoofd moet krabben om dat gevoel te sussen. Maar naast de hersenkrabbende mysterie is de stommakende suspens en bloedstollende actie ook iets om te benoemen. Wanneer je helemaal in de film zit brengt het je op sommige momenten op het puntje van je stoel en kan je het niet helpen om te denken: “Rennen, jongen… Rennen!”

Naast de duizelingwekkende verhaallijn brengen de graphics ook de hele film tot leven. Je waant je als het ware in deze post-apocalyptische labyrinth van dood en verderf.

Al in al is Maze Runner een geweldige Sci-fi film die zeker aan te raden is voor Geeks. Hou je van spanning en mysterie? Vind je het niet erg om je hart wat extra kloppingen te geven? Dan is deze film meer dan de moeite waard om er een bakje popcorn bij te pakken. Check ‘ em dus!