Batman: Arkham Knight ontsluiert Nightmare Scarecrow!

batman_arkham_knight_scarecrow-1920x1080

Zoals jullie al van ons weten, kijken wij erg uit naar de derde installatie van de Batman: Arkham serie, Batman: Arkham Knight! Zodra er een trailer van het spel uit is, dan moeten we deze natuurlijk met jullie delen. En dit keer is ook geen uitzondering – de derde trailer is eindelijk uit en het doet menig geekharten kloppen.

In de vorige twee trailers kregen we een voorproefje van de gameplay, visual effects en dat we achter het stuur mogen gaan kruipen van de Bat-mobile zonder een Bat-bewijs. De laatste trailer geeft ons een insight van wat betreft een fan-favoriete Batman: Arkham slechterik – Scarecrow!

Laten we niet de pret bederven en jullie lekker laten genieten van de laatste trailer. ‘Have a nice nightmare…’